REGESA

Actualitat

Portes obertes a les promocions d’Eucaliptus de Torre Baró (Nou Barris)

03/05/2013

Els interessats en accedir a un habitatge de lloguer asequible a les promocions d’obra nova d’ Eucaliptus B, C, D i G situades al barri de Torre Baró del Districte de Nou Barris, podran visitar els habitatges de les quatre promocions els dies 3, 4 i 18 maig, dates en que Regesa ha programat Jornades de Portes Obertes.

REGESA ha programat unes jornades de portes obertes els dies 3 de maig, de 16h a 19h, 4 de maig, de 10h a 14h i 18 de maig, de 10h a 14h i de 16h a 19 h, durant les quals es podran veure alguns habitatges mostra.

Fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Barcelona i Regesa, els pisos d’obra nova de Torre Baró, ara s’ofereixen en règim llogar a un preu molt assequible. Pisos d’un a quatre dormitoris a l’Avinguda de l’Escolapi Càncer, a prop del Metro i de l’estació de Renfe Rodalies.

Els interessats han d’estar inscrits en el Registre de Sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial de Barcelona i omplir la sol·licitud de participació  i si compleixen els requestis de la convocatòria, participaran en el sorteig de 160 habitatges de lloguer assequible a Torre Baró.

Cas de no estar inscrits en el Registre caldrà formalitzar la inscripció abans del 15 de maig a qualsevol Oficina de l’habitatge de Barcelona, a la web www.registrehabitatgebcn.cat o al 010. Si ja ho estan podran entregar la sol·licitud de participació a qualsevol Oficina de l’Habitatge, fins el 24 de maig.

Continguts relacionats

Notícies

‹ Tornar