REGESA

Actualitat

Les promocions d’Eucaliptus, al barri de Torre Baró, ara seran de lloguer a un preu aproximat de 300€ al mes

23/04/2013

Els interessats en accedir a un habitatge d’aquestes promocions en règim de lloguer hauran de formalitzar la seva demanda a través del Consorci de l’Habitatge de Barcelona, organisme encarregat del procediment de sorteig per accés als mateixos.

Les promocions d’Eucaliptus, al barri de Torre Baró, ara seran de lloguer a un preu aproximat de 300€ al mes

Fruit d’una acord amb l’Ajuntament de Barcelona, els habitatges que queden en estoc a les promocions d’Eucaliptus al barri de Torre Baró es destinaran a lloguer. L’Ajuntament de Barcelona subvencionarà part del lloguer per aconseguir que el cost mensual del lloguer se situï al voltant de 300 euros al mes per habitatge.

Els interessats en accedir a aquest habitatges en règim de lloguer subvencionat hauràn d’inscriure’s al Registre Municipal de Sol·licitants d’Habitatge i ’adreçar la seva sol·licitud al Consorci de l’Habitatge de Barcelona, organisme encarregat de la gestió i adjudicació dels habitatges 

Continguts relacionats

Notícies
  • 03/05/2013

    Portes obertes a les promocions d’Eucaliptus de Torre Baró (Nou Barris)
    Els interessats en accedir a un habitatge de lloguer asequible a les promocions d’obra nova d’ Eucaliptus B, C, D i G situades al barri de Torre Baró del Districte de Nou Barris, podran visitar els habitatges de les quatre promocions els dies 3, 4 i 18 maig, dates en que Regesa ha programat Jornades de Portes Obertes.

‹ Tornar